måndag 2 januari 2012

Home sweet home

Har varit en fantastiskt helg/nyårsfirande i Norge, och Mio har visat alla sina bästa sidor, och fått en ny gammal kompis, snupy. För Matte var det ett flertal nya norksa otroligt goda, kulinariska upplevelser och för Husse ett kärt återsmakande, och Mio var överlycklig som fick resterna, så vi alla rullade tillbaka till sverige igen :)

Allt har verkligen varit så himla bra. Resan dit gick bra, vistelsen där gick över förväntan bra, och resan hem gick minst lika bra. Nyårs raketerna var han i stort sätt oberörd av, och han var dessutom väldigt duktig på att säga till när han behövde gå ut = enbart 2 olyckor inne!

Mio var i paradiset, massa god mat, och kärlek från alla håll och kanter, samt tillgång till att vara ute heeela dagen och äta snö.

Men det är något speciellt med att komma hem igen, till och med Mio uppskattade nog att komma hem, tog ett varv runt i lägenheten och kollade att allt var på sin plats, innan han gick och hämtade ett tuggben och la sig i hallen och tuggade fridfullt.

Nu sover han sött, och i morgon (idag 2/1-2012) väntar nya äventyr på första dagen på dagiset :)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar