fredag 6 april 2012

Dag 6

Inatt hade Mio fått av sig tratten, men förmodligen hade jag spänt åt den dåligt igår kväll. Jag tog på tratten i morse för och se  om han utvecklat någon teknik för att få av den, men det hade han inte.

Dock har han lärt sig och leva med tratten, och hittar på massa med problem lösningar. Till skillnad från första dagarna då han bara låg och tyckte tratten vägde 500kg. Nu har han insätt att den är något han måste leva med, och anpassa sig till den.

Som att få upp en leksak från golvet, i vanliga fall med tratten på så skjuter han den framför sig, men nu har han lärt sig att hålla tassen på leksaken och få tratten över så han kommer åt.

Samma sak med att ta sig fram i trånga utrymmen. Springer till det tar stopp, och trycker på lite till, så antingen tratten ger vika, eller det han sitter fast i. Undrar om hundar kan få whiplash skador?

Han har till och med lärt sig dricka ur vatten skålen.

Han försökte sig på och tugga på ett grisöra, och han kunde ha det i munnen, men så fort han släppte så åkte det ner längs tratten, men då kom han på att han kunde ta stöd av tröskeln.

Så han är nog inte så dum som han verkar :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar